Προσωπικό Coaching με τον Μανώλη!

Η #1 Μέθοδος που Εξασφαλίζει την Επιτυχία!

Προσωπικό Coaching με τον Μανώλη!

Θα πετύχεις τους στόχους σου... είναι δέσμευση

Η επίτευξη στόχων δεν είναι θέμα τύχης, θέμα εξυπνάδας, γνωριμιών ή χρημάτων. Η επίτευξη στόχων είναι θέμα απόφασης. Να αποφασίσεις πως απλά θα πετύχεις όσα ονειρεύεσαι. Αν το αποφασίσεις και δεσμευτείς να στηρίξεις την απόφασή σου, τότε είναι η ώρα να κάνεις το σημαντικότερο βήμα.

Έλα να δουλέψουμε μαζί. Πάρε μέρος στο masterclass όπου θα δουλέψουμε σε όλους τους τομείς που πρέπει να εξελίξεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Η υπόσχεσή μου είναι πως στο τέλος του masterclass θα είσαι άλλος άνθρωπος και θα αναρωτιέσαι γιατί δεν το έκανες τόσα χρόνια.

Αν μέχρι σήμερα δεν είχες τα αποτελέσματα που ήθελες, είναι η ώρα να κάνεις κάτι διαφορετικό. Ο Αϊνστάιν έλεγε πως παράνοια είναι να κάνεις τα ίδια πράγματα και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα. Είναι η ώρα να αποφασίσεις. Κάνε το διαφορετικό. Έλα στην ομάδα των νικητών.

Γιατί σου προτείνω να ξεκινήσουμε προσωπικό coaching;

Πρόκειται για ένα γεγονός που πιθανότατα θα αργήσει να επαναληφθεί. Σήμερα σου δίνεται η τεράστια ευκαιρία να αλλάξεις την ζωή σου… μην την χάσεις.

Πάρε την ζωή στα χέρια σου... Κάνοντας Coaching με τον Μανώλη!

Ποια είναι η μεθοδολογία του προγράμματος

Δουλεύουμε σε συνειδητό, ασυνείδητο και υπερσυνείδητο με τους #3 εγκεφάλους στους #3 τομείς της ζωής ενός ανθρώπου. Ολιστική προσέγγιση, ενεργοποίηση εγκεφάλου και κβαντικές πρακτικές.

Οι δύο πλευρές την ζωής σου ενώνονται

Αληθινά σχόλια από αληθινούς ανθρώπους

Δες τι λένε για τις τεχνικές μου άνθρωποι που έχουμε δουλέψει μαζί και έχουν πετύχει τους στόχους τους.


Όντας κοινωνικός λειτουργός ήμουν αρκετά σκεπτική. Παρόλο αυτά, έχοντας δοκιμάσει πολλά χρόνια διάφορες μεθόδους κάτι μου έκανε κλικ στον Μανώλη και τον ακολούθησα. Τον εμπιστεύτηκα και εφάρμοσα όλα όσα έμαθα από το Online πρόγραμμα και τον ίδιο. Τα αποτελέσματα; Εντυπωσιακά! Καταρχήν, πλέον έχω εγώ τη γνώση και τη δύναμη να ξεπερνώ τις δυσκολίες της ζωής. Δεύτερον, ξεπέρασα τις φοβίες μου και πλέον μπορώ να απολαμβάνω την καθημερινότητα μου και με τον εαυτό μου, και τον άντρα μου και το παιδί μου. Τι πιο ωραίο από το να μπορώ να απολαμβάνω τη ζωή; Την κάθε στιγμή; Ναι, υπάρχουν δυσκολίες αλλά μπορώ να πατώ στα πόδια μου, να τις διαχειρίζομαι και να προχωρώ. Σε ευχαριστώ Μανώλη. Συστήνω σε όλους όσους θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους και δεν έχουν βρει τον κατάλληλο τρόπο να μελετήσουν τη μέθοδο του Μανώλη.


Ελίνα Λαμπρινάκη


Η παρακολούθηση των σεμιναρίων του με έχει βοηθήσει πολύ στο να φέρω καλύτερα αποτελέσματα σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και στο να λειτουργώ και να σκέφτομαι καλύτερα και πιο εποικοδομητικά μέσα στην ζωή μου γενικότερα.


Ηλίας Γκρατσίας


Ο θυμός μου πλέον ανύπαρκτος..η σκέψη μου πλημμύρισμενη απο πολλές και όμορφες εικόνες...πλέον έχω συνειδητοποιήσει ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να καταφέρει τα πάντα...Δεν υπάρχει δεν ΜΠΟΡΩ να κανω κατι αλλά δεν ΘΕΛΩ


Αντωνία Τσιλικά


Πολλές φορές δεν μπορούμε να φανταστούμε πως τα φέρνει η ζωή. Δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε κάτι λάθος. Απλά, κάτι συμβαίνει και όλα αλλάζουν. Μια από αυτές τις φορές που κάτι έγινε στη ζωή μου δεν το άντεξα και έπεσα πολύ ψυχολογικά. Η καθημερινότητα δυσκόλεψε και οι πρώτες προκλήσεις στην οικογένεια μου άρχισαν να εμφανίζονται. Δοκίμασα σε διάφορους ειδικούς αλλά οι πιο πολλοί όταν άκουγαν την ιστορία μου βιώνανε την απελπισία που είχα μέσα μου. Αυτό που με κέρδισε στον Μανώλη ήταν πως όταν άκουσε την ιστορία μου με μια σιγουριά και θετικότητα μου είπε μπορούν να αλλάξουν τα πάντα και άμεσα. Μέσα σε ένα μήνα άλλαξε όλη μου η ζωή. Άλλαξε η ψυχολογία μου και εκτοξεύτηκαν οι πωλήσεις μου. Όσοι με έβλεπαν με ρωτούσαν τι έχω κάνει.. Έχουν αλλάξει τα πάντα. Πλέον, απολαμβάνω την οικογενειακή γαλήνη. Δεν σταματάμε ποτέ.


Ματθαίος Τσεμελής

Ενεργοποίηση Εγκεφάλου

Μπορείς να φανταστείς τι θα μπορούσες να κάνεις στη ζωή σου;

Πάρε Μέρος Στο Πρόγραμμα ΣΗΜΕΡΑ!

Μην χάνεις άλλο χρόνο! Τώρα είναι η ώρα να πάρεις την ζωή στα χέρια σου και να αλλάξεις την ζωή σου. Πάρε μέρος στο πρόγραμμα όσο υπάρχει χρόνος...

Καλή Επιτυχία!