Πρόγραμμα Ηγεσίας & Εξαιρετικής Επιτυχίας

Εάν Θέλεις να Προβλέψεις το Μέλλον σου,
Πρέπει να το Δημιουργήσεις!


 • Εσύ & ο Εαυτός σου

  Δεδομένου ότι όλα ξεκινάνε από εμάς, το πιο σημαντικό είναι να Γίνεις Συνιασθηματικά Δυνατός!

  Με την Ακαδημία Ηγεσλίας & Εξαιρετικής Επιτυχίας  θα απελευθερώσεις το δυναμικό του εγκεφάλου σου και θα εκφράσεις την καλύτερη πτυχή του εαυτού σου!

  Μπορείς να φανταστείς πως μπορεί να είναι η ζωή σου σε 90 μέρες από τώρα;

 • Εσύ & οι Άλλοι

  Εάν θέλεις να πας γρήγορα πήγαινε μόνος σου. Εάν θέλεις να πας μακρυα πήγαινε με άλλους..

  Όσο και να διεκδικείς την επιτυχία.. Όσο και να προσπαθείς, στο τέλος της ημέρας το αποτελέσμα στη ζωή σου και στα οικονομικά σου θα είναι ανάλογο του αποτελέσματος της ποιότητας των σχέσεων που έχεις με άλλους ανθρώπους.

  Είσαι έτοιμος να δημιουργήσεις σχέσεις εμπιστοσύνης και θαυμασμού;

 • Εσύ & τα Επαγγελματικά, Οικονομικά και ο Χρόνος

  Δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα. Εσύ είσαι το πρόβλημα! 

  Ήταν ο τίτλος ενός βιβλίου που μου άνοιξε τα μάτια όταν βρέθηκα σε μια έκθεση στο Λονδίνο.

  Ωστόσο, επιτυχία και χρήματα χωρίς χρόνο είναι σαν να πέφτεις στο γκρεμό και να οραματίζεσαι ότι είσαι ο super man.

  Θέλεις να δημιουργήσεις εξαιρετική επιτυχία με έξυπνο τρόπο;

Είναι για εσένα;

Ο σκοπός της Ακαδημίας είναι να γίνεις ένα αποτελεσματικός ηγέτης που θα είσαι θέση να δημιουργείς εξαιρετικά αποτελέσματα ανεξαρτήτων συνθηκών!


Θα παράγεις πρωτοφανή αποτελέσματα με τη δύναμη του ιδανικού σου εαυτού.


Δύναμη, Ελευθερία & Έκφραση θα είναι οι δυνάμεις που θα σε οδηγήσουν σε μια ζωή που κάποιοι την ονομάζουν θαύμα!

Εσύ και μόνο εσύ γνωρίζεις την αλήθεια..

Το σύστημα που έχω δημιουργήσει είναι αποτέλεσμα πολλών χρόνων εκπαίδευσης, εμπειρίας και πραγματικών μετρήσιμων αποτελεσμάτων, τόσο στην προσωπική μου ζωή όσο και στις ζωές των άλλων ανθρώπων.

Στη δική σου ζωή τι αποτέλεσμα θέλεις να δημιουργήσουμε;

Ένα Εκατομμύριο Λίρες Τζίρο Μέσα Σε 1 Χρόνο!

Τι είπαν για το πρόγραμμα οι συμμετέχοντες; Διαβάστε τι είπε ο Μάριος Θεράποντος...

Πριν πολλά χρόνια με την κρίση στη Κύπρο αναγκάστηκα να μεταναστεύσω στο Λονδίνο για να διεκδικήσω τη ζωή μου. Εκεί ανακάλυψα πως δεν ήταν ακριβώς όπως είχα ακούσει. Πέρασα δύσκολα χρόνια προσπαθώντας να βρω τον δρόμο Μου.

Ήμουν υπάλληλος και ο μισθός ίσα – ίσα που έφθανε για να επιβιώσω. Κάπου εκεί γνώρισα τον Μάνωλη Ισχάκη και τα online προγράμματά του. Η αλλαγή ήρθε πολύ πιο γρήγορα από όσο περίμενα. Πάτησα στα πόδια μου. Παραιτήθηκα.

Έκανα τη δική μου επιχείρηση και μέσα στον πρώτο χρόνο η επιτυχία ήταν απρόσμενα μοναδική.. Ξεπέρασα το 1.000.000 Pounds τζίρο μέσα στον πρώτο χρόνο. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι εάν πραγματικά πιστέψουμε στον εαυτό μας και εφαρμόσουμε αποτελεσματικές στρατηγικές τότε η επιτυχία μας είναι μονόδρομος.

Πήρα Την Ζωή Στα Χέρια Μου!

Δείτε πως το πρόγραμμα βοήθησε την Ελίνα Λαμπρινάκη πάρει την ζωή στα χέρια της και να ξεπεράσει τις φοβίες της...

Όντας κοινωνικός λειτουργός ήμουν αρκετά σκεπτική. Παρόλο αυτά, έχοντας δοκιμάσει πολλά χρόνια διάφορες μεθόδους κάτι μου έκανε κλικ στον Μανώλη και τον ακολούθησα. Τον εμπιστεύτηκα και εφάρμοσα όλα όσα έμαθα από το Online πρόγραμμα και τον ίδιο. Τα αποτελέσματα;

Εντυπωσιακά! Καταρχήν, πλέον έχω εγώ τη γνώση και τη δύναμη να ξεπερνώ τις δυσκολίες της ζωής. Δεύτερον, ξεπέρασα τις φοβίες μου και πλέον μπορώ να απολαμβάνω την καθημερινότητα μου και με τον εαυτό μου, και τον άντρα μου και το παιδί μου. Τι πιο ωραίο από το να μπορώ

Να απολαμβάνω τη ζωή; Την κάθε στιγμή; Ναι, υπάρχουν δυσκολίες αλλά μπορώ να πατώ στα πόδια μου, να τις διαχειρίζομαι και να προχωρώ. Σε ευχαριστώ Μανώλη. Συστήνω σε όλους όσους θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους και δεν έχουν βρει τον κατάλληλο τρόπο να μελετήσουν τη μέθοδο του Μανώλη.

Μέσα Σε Ένα Μήνα Άλλαξε Όλη Μου Η Ζωή!

Δείτε πως το πρόγραμμα βοήθησε τον Ματθαίο Τσεμελή να αυξήσει τις πωλήσεις και τα κέρδη του...

Πολλές φορές δεν μπορούμε να φανταστούμε πως τα φέρνει η ζωή. Δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε κάτι λάθος. Απλά, κάτι συμβαίνει και όλα αλλάζουν. Μια από αυτές τις φορές που κάτι έγινε στη ζωή μου δεν το άντεξα και έπεσα πολύ ψυχολογικά.

Η καθημερινότητα δυσκόλεψε και οι πρώτες προκλήσεις στην οικογένεια μου άρχισαν να εμφανίζονται. Δοκίμασα σε διάφορους ειδικούς αλλά οι πιο πολλοί όταν άκουγαν την ιστορία μου βιώνανε την απελπισία που είχα μέσα μου. Αυτό που με κέρδισε στον Μανώλη ήταν πως όταν άκουσε την ιστορία μου με μια σιγουριά και θετικότητα μου είπε μπορούν να αλλάξουν τα πάντα και άμεσα.

Μέσα σε ένα μήνα άλλαξε όλη μου η ζωή. Άλλαξε η ψυχολογία μου και εκτοξεύτηκαν οι πωλήσεις μου. Όσοι με έβλεπαν με ρωτούσαν τι έχω κάνει.. Έχουν αλλάξει τα πάντα. Πλέον, απολαμβάνω την οικογενειακή γαλήνη. Δεν σταματάμε ποτέ.

Γιατί να Ξεκινήσεις ΣΗΜΕΡΑ;

Θα σου Προσφέρω τις Γνώσεις, τις Τεχνικές και την Υποστήριξη που Χρειάζεσαι για να Πετύχεις τους Στόχους Σου, να Κάνεις αυτό που Θέλεις και να Ζήσεις μια Εξαιρετική Ζωή.

Ηγεσία II!
Το κλειδί της Εξαιρετικής Επιτυχίας..

Γίνε ο άνθρωπος που οι άλλοι άνθρωποι θα εμπνέονται και δεν θα μπορούν να πουν οχι.. Θα βλέπουν σε εσένα αυτό που πάντα αναζητούσαν σε έναν άνθρωπο!

Η εξαιρετική επιτυχία θέλει εξαιρετικές σχέσεις. Οι Εξαιρετικές σχέσεις θέλουν εξαιρετικούς ανθρώπους. 

ΔΙΕΥΡΥΝΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ

Το πρώτο στάδιο για να εξασφαλίσεις την επιτυχία της αλλαγής σου και των στόχων σου είναι να περάσεις από το στάδιο της ασυνειδησίας (δηλ. δεν γνωρίζω πραγματικά για ποιο λόγο συμβαίνουν όλα όσα συμβαίνουν) στο στάδιο της συνειδητότητας και επίγνωσης (δηλ. γνωρίζω πραγματικά για ποιο λόγο έχω συγκεκριμένα αποτελέσματα στη ζωή μου και τώρα μπορώ να τα αλλάξω).

Αυτό θα σου δώσει χαρά, ηρεμία, αυτοπεποίθηση και την αίσθηση της πληρότητας!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ

Όλοι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν εμπειρίες στη ζωή τους. Θέλουν να ταξιδέψουν. Θέλουν να διασκεδάσουν. Θέλουν ένα σπίτι. Θέλουν την ασφάλεια της επιβίωσης τους αλλά και τη δυνατότητα να νιώσουν σημαντικοί και να εξελιχθούν κατακτώντας διάφορους στόχους, ενώ την ίδια στιγμή θα έχουν χρόνο για τον εαυτό τους και τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής τους. Η οικονομική ευημερία είναι ένας επιτεύξιμος στόχος που μπορείς να κατακτήσεις μέσα σε αυτήν την ακαδημία. 

Δεν είναι τυχαίο που το 91% των ανθρώπων αύξησαν κατά 30-300% τα εισοδήματά τους μέσα στους επόμενους 3-9 μήνες, έτσι δεν είναι;

ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ

Πως να ανακαλύψεις και να συνδεθείς με τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σου που είναι η σχέση σου. Η σχέση σου είναι πηγή δύναμης! Το 80% των πετυχημένων ανθρώπων είναι ζευγάρια.

Αλλά ξέρεις τι;

Δεν είναι θέμα επιτυχίας!

Είναι θέμα ποιότητα ζωής..

Μια σχέση αγάπης μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή σου! Αλλά και κάτι ακόμη..

Μια σχέση αγάπης είναι συστατικό της επιτυχίας!

Η ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ

Οι σχέσεις με τα παιδιά μας είναι ένας βασικός παράγοντας για την ηρεμία, την ευτυχία, την επιτυχία και τη γαλήνη της ψυχής μας. Εάν δεν βρεις έναν αποτελεσματικό τρόπο να επικοινωνήσεις με τα παιδιά σου τότε ο χρόνος και τα χρήματα που θα δώσεις για να θεραπεύσεις είτε τα παιδιά σου είτε τη σχέση σας είτε τον εαυτό σου θα είναι τεράστια.

Δεν υπάρχει μεγάλυτερη χαρά και δύναμη από το να βλέπεις και να απολαμβάνεις την ανάπτυξη των παιδιών σου μέσα σε έναν περιβάλλον αγάπης και χαράς. Αυτό το πλαίσιο είναι πηγή έμπνευσης, και δύναμης για τη ζωή των παιδιών σου.

Τι πρότυπο θέλεις να είσαι για το παιδί σου;

Δήμητρα Κωνσταντίνου, Manager

 

Μέσα απο αυτό το πρόγραμμα έμαθα να κατανοώ και να αγαπάω τον εαυτό μου και να κατανοώ με απόλυτη συνείδηση πως για όλα ευθύνομαι εγώ.
Έμαθα να δίνω ενδυναμωτική ερμηνεία σε ότι συμβαίνει γύρω μου. Έμαθα να εμβαθύνω στη σκέψη μου περισσότερο απο πριν και μάλιστα σε χρόνο μηδέν, και να δίνω ΘΕΤΙΚΟ αποτέλεσμα.
Πλέον δεν μένω με τη μητέρα μου, ζω μόνη μου σε ένα πανέμορφο διαμέρισμα στη Βούλα, οι σχέση μου με τη μητέρα μου έχει γίνει υπέροχη και αρμονική.
Έχω αποδεχτεί τα λάθη του πατέρα μου και τον έχω συγχωρήσει.
Δημιούργησα πόρους έτσι ώστε να μπορώ να ζω ανεξάρτητη μόνη μου.
Βελτιώθηκα στη δουλεία μου, και στις σχέσεις μου με τους υπαλλήλους της επιχείρησης που διευθύνω.
Έμαθα να κρατάω καλές σχέσεις με όλους τους ανθρώπους που επικοινωνώ, και να τους αγαπώ, ακούγοντάς τους και κατανοώντας το σημείο απο το οποίο βλέπουν τη ζωή, έχοντας δίψα να τους βοηθάω.
Αυτό είναι σίγουρα το πιο σημαντικό που έμαθα να κάνω, να βοηθώ άλλους ανθρώπους.
Και θα συνεχίσω να το κάνω για πάντα και να ΖΩ ΜΕ ΠΑΘΟΣ!!!

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα πέτυχα να είμαι ήρεμη ψυχικά, να βλέπω αισιόδοξα την ζωή μου σε αυτό τον πλανήτη και να αγαπήσω τους ανθρώπους, έχω πετύχει και βελτιώνω την αυτοπεποίθηση μου μέρα με την μέρα και να φτάνω και να ολοκληρώνω βήμα βήμα τους στόχους μου, έμαθα να βάζω στόχους, γνώρισα καινούργιους ανθρώπους με κοινούς στόχους για προσωπική εξέλιξη και ανθρώπους που νοιάζονται και με στηρίζουν, κατάφερα να είμαι ευγνώμων για ότι έχω την κάθε μέρα της ζωής μου, ξεπέρασα την φάση της μικρής κατάθλιψης που είχα μπει, κατάφερα να πιστεύω και πάλι σε εμένα και τις ικανότητές μου, έχω πετύχει να κρίνω λιγότερο και να κατανοώ περισσότερο, έχω πετύχει να διοχετεύω την ενέργειά μου και την εστίασή μου σε ότι με κάνει χαρούμενη, πέτυχα να ζητάω βοήθεια και να αισθάνομαι όμορφα για αυτό όταν δεν μπορώ να διαχειριστώ κάτι μόνη μου, έμαθα να προσφέρω χωρίς αντάλλαγμα, κατάφερα και έμαθα πως να προσφέρω αξία στον εαυτό μου και στους άλλους ανθρώπους, πέτυχα να παίρνω την ευθύνη της ζωής μου και να μην γίνομαι θύμα των καταστάσεων, πέτυχα να είμαι ευτυχισμένη γιατί έμαθα ότι η ευτυχία είναι μια επιλογή και εγώ ορίζω την δική μου. Πέτυχα να μην έχω υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό μου και έμαθα να με συγχωρώ. Πέτυχα να είμαι γαλήνια και ενθουσιασμένη με τα όσα έχω καταφέρει έως τώρα και με όσα έπονται και να με επιβραβεύω για την προσπάθεια και όχι για το αποτέλεσμα.... Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που πέτυχα όλο αυτό διάστημα των 10 εβδομάδων,,, και όσο συνεχίζω να δουλεύω το πρόγραμμα ανακαλύπτω και πετυχαίνω κι άλλα! Μανώλη σε ευχαριστώ για όσα μου έχεις προσφέρει ως άνθρωπος και ως couch, Ευχαριστώ και όλη την ομάδα που όλο αυτό το διάστημα με στήριξε και με στηρίζει με αγάπη!!!! Είμαι ευγνώμων!!!!!!

Παρασκευή Καραγιάννη

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες κάτι...
για πρώτη φορά;

Πρόγραμμα Ηγεσίας & Εξαιρετικής Επιτυχίας

 • Δυο Online σεμινάρια, διάρκειας έξι μηνών

 • Τρια Οnline Live Βιωματικά Σεμινάρια, διάρκειας 6 μηνών)

 • Online Live Group Coaching, δυο φορές το μήνα για ένα χρόνο)

 • Masterminds

 • Retreats (Αναστολή λόγω covid)

Σημαντικό: Οι υποχρεωτικές μέρες που πρέπει να δεσμεύσεις μέσα στο χρόνο για να είσαι μαζί μας είναι 10. Όλα οι άλλες εκπαιδεύσεις μαγνητοσκοπούνται και μπορείς να τις δεις στο χρόνο σου. Υπάρχει απόλυτη ευελιξία ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ δεν υπάρχει επιτυχία!

Προσφορά για Εσένα που Διψάς να Δημιουργήσεις Εξαιρετική Επιτυχία!

Αρχική Τιμή Ακαδημίας 3.600€
👉  A. Δόσεις: 12 x 250€  B. Μια πληρωμή 2.500€  👈

Ξεκίνα ΤΩΡΑ Εδώ!2500€ | Κέρδος 1100€

Extra Bonus: Σύστημα Επιτυχίας!
Ένας χρόνος επιπλέον εκπαίδευση..

Ξεκίνα ΤΩΡΑ Εδώ!12 x 250 | Κέρδος 600€

Δες τι δυνατότητες υπάρχουν για τη ζωή σου;

ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΣΙΛΙΚΑ

Ο θυμός μου πλέον ανύπαρκτος..η σκέψη μου πλημμύρισμενη απο πολλές και όμορφες εικόνες...πλέον έχω συνειδητοποιήσει ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να καταφέρει τα πάντα...Δεν υπάρχει δεν ΜΠΟΡΩ να κανω κατι αλλά δεν ΘΕΛΩ..σε ευχαριστώ για όλα Μάνο!!είσαι ο καλύτερος!!

ΗΛΙΑΣ ΓΚΡΑΤΣΙΑΣ

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων του με έχει βοηθήσει πολύ στο να φέρω καλύτερα αποτελέσματα σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και στο να λειτουργώ και να σκέφτομαι καλύτερα και πιο εποικοδομητικά μέσα στην ζωή μου γενικότερα.

ΛΙΝΟΣ ΣΚΑΡΑΣ

Ο Μανώλης είναι ο αντι-guru του Coaching γιατί καταφέρνει να εκμηδενίσει την "απόσταση" ανάμεσα στον ίδιο και σε εμάς που έχουμε ζητήσει την βοήθεια του.
Μπαίνει στα παπούτσια μας και μας μάθενει χέρι-χέρι να περπατάμε με έναν νέο τρόπο που μέχρι χθες μας ήταν άγνωστος.Δώσε του λόγο και θα σου δώσει τρόπο. Μανώλη σε ευχαριστώ για όλα.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δοκίμασα κάποιες θεραπείες για να συνέλθω μέχρι και ψυχίατρο όμως μόνο ο Μανώλης κατάφερε να με βοηθήσει πραγματικά να σταθώ στα πόδια μου. Με τη καθοδήγηση του θυμήθηκα όλα τα θετικά στοιχεία μου, έμαθα να αγαπάω τον εαυτό μου και ξεκίνησα αυτό που αγαπάω πολύ ξανά και αυτή τη φορά είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω.

Τα αποτελέσματα είναι αμέτρητα... μια νέα εμπειρία ζωής ξεκινάει!

 • Είναι από τους πιο εκπαιδευμένους ανθρώπους που έχω συναντήσει σε Ελλάδα, Γερμανία και Αμερική στο κομμάτι του coaching. Η μεταδοτικότητα του είναι επίσης εξαιρετική. Πολλές φορές και όταν σαν άνθρωπος δεν αισθάνομαι καλά, φτάνουν λίγα λεπτά συνομιλίας μαζί του και είμαι πάλι έτοιμος να κατακτήσω τον κόσμο όλο καθώς και κάθε μου όνειρο. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε ποιότητα και γνώσεις από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες του χώρου του παγκοσμίως. Ιδιαιτέρως στην κατάσταση που διανύει η χώρα μας και την γενικότερη απελπισία που διακατέχει τους Έλληνες ο Μανώλης Ισχάκης και οι συνεδρίες του είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει κάποιος ο οποίος παρόλα αυτά έχει ακόμα όνειρα και στόχους.

 • Μανωλης ισχακης!!!!!! Ενα ονομα, μια εμπειρία, ενα χαμόγελο, μια θετική σταση ζωης, μια βοηθεια, μια στήριξη κ υποστηριξη μαζι κ τόσα αλλα που θελω πολύ χρόνο για ν γραψω.. Τον γνωρισα πριν 10 μηνες, με εξέπληξε η θετικοτητα του, η ζωντανια του, η θέλησή του για ζωη κ οπωσ ειναι λογικο αυτο μεταδίδεται….νομιζω πωσ όλοι μας έχουμε ανάγκη από ανθρώπους που ειναι αισιόδοξοι κ σε κανουν ν βλέπεις την θετικη πλευρα της ζωης σε οτιδήποτε… Ο Μάνος λοιπόν ειναι ενας από αυτούς, κ το εκπληκτικό ειναι πως αφου τελειωσεις με τις συνεδριες μαζι του, με εναν υπέροχο, μαγικο τροπο οτι εχετε κανει κ εχετε δουλέψει ερχεται σαν αποτέλεσμα στην καθημερινότητα σου… Μανο ευχαριστώ γιατι δειχνεις παντα το φως κ ετσι φωτιζομαστε όλοι!!!!

Τι άλλο θα Λάβεις σε αυτήν την εκπαίδευση;

Ότι Χρειάζεσαι για να Πετύχεις!

Εάν δεν είναι ΣΗΜΕΡΑ η πιο κατάλληλη στιγμή... Εάν δεν είναι ΤΩΡΑ η πιο κατάλληλη στιγμή για να κάνεις τη ζωή σου Καλύτερη, Πότε Νομίζεις ότι θα Είναι;

Κάθε Φορά που Αποφασίζεις να Κάτι Καλό για Εσένα, Δώρα Πολλά θα Έρχονται στη Ζωή σου!

18 Bonus, Αξίας 22.600€

 • Πώς να Ζήσεις μια Σχέση Πάθους

 • Πώς να γίνεις ο Καλύτερος Γονιός

 • Πώς να ζήσεις με Χαρά & χωρίς άγχος

 • Υποστήριξη εφ' όρου ζωής

 • Δικτύωση με Ανθρώπους Κλειδιά

 • Προυποθέσεις για Ευτυχισμένη & Πετυχημένη Ζωή

 • Επαναπρογραμματισμός Εγκεφάλου

 • Πέτυχε Αξιοποιώντας την Κβαντική

 • Ποια είναι και πώς να αποκτήσεις τη Νοοτροπία του Νικητή

 • Πώς να αναπτύξεις την Οικονομική σου Νοημοσύνη

 • Πώς να αυξήσεις το Εισόδημά σου

 • Τα #6 συστατικά της Επιτυχίας

 • Πώς να πετύχεις ότι θέλεις τόσο γρήγορα όσο δε φανταζόσουν ποτέ

 • Βάλε Έμπνευση στη ζωή σου

 • Πώς να κατακτήσεις την Επιτυχία και να βγεις από τη στασιμότητα

 • Χαρτογράφησε το μυαλό σου.. τη ζωή σου

 • Επανάληψη όλων των Live Σεμιναρίων έως #3 φορές το καθένα

 • Οπτικοί διαλογισμοί με υποσυνείδητα μηνύματα, bineural τεχνολογία για εξαιρετικότητα & Affirmations

Πιστοποιήσεις

Γιατί Αγαπούν οι Συμμετέχοντες αυτήν την Ακαδημία;

Ήμουν πολύ απογοητευμένη και είχα πολλές αρνητικές σκέψεις στη ζωή μου. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα ξαναβρήκα τη χαρούμενη Μαρία και έχω πετύχει τους πρώτους μου οικονομικούς στόχους.

Μαρία Σταθάκη
Ιδ. Υπάλληλος

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα ανακάλυψα υποσυνείδητους περιορισμούς που μου έβαζαν εμπόδια στην οικονομική μου επιτυχία. Βρήκα στρατηγικές και πρακτικούς τρόπους για να αυξήσω το εισόδημά και τη ρευστότητα μου. Το πρόβλημα σε κάθε επιχειρηματία της εποχής. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Νίκος Πετρίδης
Επιχειρηματίας

Ο Μανώλης είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και το πρόγραμμα του είναι πολύ αποτελεσματικό. Είναι στοχευμένος, δίνει λύσεις και έχει καινοτόμες πρακτικές. Έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια αλλά τα πιο πολλά είναι θεωρίες χωρίς συγκεκριμένες λύσεις. Προσωπικά με βοήθησε να γίνω πιο αποτελεσματικός στην ομάδα μου και να κατακτήσω την πρώτη θέση στην εταιρία που είμαι υπεύθυνος. Εάν θέλεις να κάνεις ένα καλό δώρο στον εαυτό σου τότε σου συστήνω να συμμετέχεις σε αυτό το σεμινάριο.

Βασίλης Κώνστας
Διευθυντής Πωλήσεων

Είχα πολλά χρόνια προβλήματα με τον γάμο μου και τα παιδιά μου. Σκεφτόμουν σοβαρά να χωρίσω. Ευτυχώς ήρθε στα χέρια μου αυτό το πρόγραμμα. Μετά από πολλά χρόνια αγκαλιάζομαι με τον άντρα μου και νιώθω την αγάπη να φωτίζει όλο μας το σπίτι. Η σχέση μου με τα παιδιά μου έχει γίνει ιδανική. Παίζουμε, διασκεδάζουμε και η επικοινωνίας μας πλέον είναι αληθινή! Σε ευχαριστώ Μανώλη!

Κατερίνα Πετράκη
Δημόσιος Υπάλληλος

Πάρε Την Ζωή Σου Στα Χέρια Σου...

Αρκετά περίμενες... Ποια είναι η Καλύτερη Στιγμή για να Κάνεις τη Ζωή σου Καλύτερη;

Γίνε Αποτελεσματικός Ηγέτης &
Δημιούργησε Εξαιρετική Επιτυχία

Ξεκίνα ΤΩΡΑ Εδώ!2500€ | Κέρδος 1100€

Extra Bonus: Σύστημα Επιτυχίας!
Ένας χρόνος επιπλέον εκπαίδευση..

Ξεκίνα ΤΩΡΑ Εδώ!12 x 250 | Κέρδος 600€