Online Courses

Σύστημα Επιτυχίας

Ένα Life Coaching πρόγραμμα για να διατηρήσεις την επιτυχία σου.

Γνωρίζουμε και οι δυο ότι η δεξιότητα του να παραμείνουμε κινητοποιημένοι στη ζωή μας είναι απαραίτητη. Αλλά ποιο είναι το επόμενο βήμα για εσένα;

Έχεις νιώσει ποτέ κίνητρο στη ζωή σου αλλά δεν ήσουν σίγουρος τι πρέπει να κάνεις ακριβώς για να αλλάξεις ριζικά την ποιότητα της καριέρας σου και της ζωής σου; Η γνώση που πήρα από τους πιο πετυχημένους ανθρώπους είναι ότι :

Ακόμη και οι πιο κινητοποιημένοι άνθρωποι εάν δεν εξασκούν με συνέπεια τις πετυχημένες στρατηγικές, τότε αποτυγχάνουν και απογοητεύονται. Αυτός είναι ο λόγος που όταν δουλεύω με κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων, αθλητές και μητέρες που έχουν υπερβολικά φορτωμένο πρόγραμμα, πάντα τους δίνω καινούργια πετυχημένα εργαλεία και μοτίβα που τους επιτρέπουν να προχωρήσουν μπροστά στη ζωή τους ακόμη πιο γρήγορα. Βασικά, τους δίνω ένα συγκριτικό πλεονέκτημα... Αποδεδειγμένα πετυχημένες στρατηγικές που τους βοηθούν να πετύχουν τους στόχους τους πιο γρήγορα.

Θέλω να κάνω το ίδιο πράγμα για εσένα, αλλά χωρίς να πληρώσεις 3.000€ για να δουλέψεις προσωπικά μαζί μου. Αντί αυτού, θα ήθελα να σε προσκαλέσω στο σύστημα επιτυχίας. Είναι ένα online VIP πρόγραμμα όπου μοιράζομαι μαζί σου μια καινούργια, προχωρημένη, καινοτόμα και αποτελεσματική εκπαίδευση κάθε μήνα, που θα σου επιτρέψει να εξασφαλίσεις την πορεία σου προς την επιτυχία. Θα εφαρμόζεις ένα εργαλείο ή στρατηγική κάθε μήνα και σύντομα ο βαθμός της επιτυχίας σου θα είναι σε επίπεδο που δεν είχες φανταστεί ποτέ. Αυτή είναι η δύναμη της κινητοποίησης και της σωστής δράσης από αυτό που ονομάζω σύστημα επιτυχίας.

Σαν μέλος αυτού του μηνιαίου Online εκπαιδευτικού προγράμματος, θα έχεις τις καλύτερες στρατηγικές μου και θα σου δώσω πρόσβαση σε γνώσεις και εκπαιδευτικό υλικό των καλύτερων και πιο επιτυχημένων coach και ηγετών σε όλο τον κόσμο όπως Tony Robbins, Brendon Burchard, Robin Sharma, Bob Proctor, T-Harv Eker, John Assaraf, Brian Tracy, Jack Canfield, Eckhart Tolle, Arianna Huffington, Wayne Dyer. Αυτοί είναι μερικοί από τους κορυφαίους ηγέτες σε όλο το κόσμο που σαν μαθητής τους θα μοιραστώ μαζί σου σε αυτό το πρόγραμμα τα μυστικά της επιτυχίας τους.

Το επόμενο επίπεδο ευημερίας και δύναμης της ζωής σου θα έρθει εφαρμόζοντας καθημερινά τις καινούργιες πετυχημένες στρατηγικές που θα μάθεις από το πρόγραμμα. Οπότε ας ξεκινήσουμε κάνοντας την εγγραφή σου!

Μπορείς να ακυρώσεις τη συνδρομή σου οποιαδήποτε στιγμή στέλνοντας ένα mail ή επικοινωνώντας τηλεφωνικά. Για να είσαι σίγουρος για το πόσο ισχυρό είναι αυτό το πρόγραμμα θα σου δώσω εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Ας ταξιδέψουμε μαζί στο μονοπάτι της συνεχούς επιτυχίας. Ξεκίνα τώρα.

Υποστηρίζουμε τo Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα!

Επικοινωνία

Γενικές Πληροφορίες

[email protected]

Εάν θέλεις να προσκαλέσεις τον Μανώλη Ισχάκη για συνέντευξη ή ομιλία τότε επικοινώνησε μαζί μας στο mail : [email protected]

Άρθρα

Ας γνωριστούμε

Γεια σου!
Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να εμπνέονται, να σχεδιάζουν και να κάνουν το επόμενο βήμα έτσι ώστε να ζουν μια χαρούμενη και ήρεμη ζωή επιτυγχάνοντας τους στόχους που θέλουν και αξίζουν.